Town & Country

Screwfix

Client

Location

Description

Screwfix Direct LTD

Yeovil, Somerset

New corporate offices and distribution centre

The 65,000 sq.ft. high bay distribution centre provides a fully racked plan with super-flat power floated floor slab and unloading to dock-levellers.

The 2 storey 15,000 sq.ft. office black was completed to a Cat A fit-out with raised access floor, suspended ceiling and comfort cooling.

The client’s requirements for this project were to develop a highly flexible building capable of bringing together and  integrating a number of fragmented departments within ScrewFix within one single location.

The prominent location of the building created a significant opportunity to develop a strong corporate identity appropriate for one of Yeovil’s large employers.

The proposed form, materials, installations and orientation of the building incorporate environmentally sustainable principles throughout.