TINTINHULL VILLAGE HALL

Client :

Tintinhull Parish Council

Location :

Tintinhull | Somerset

Description :

Replacement village hall

The design of this 5,200 sq ft hall has been a community effort with consistent input from the Parish Council, local Working Group members and the village residents.

The proposed building is specifically designed to help meet the needs of the local community whose requirements are not being accommodated by the existing facilities or capabilities of the old hall.

The new building offers the community a number of flexible multi-user spaces which can be used independently or as a whole also addressing the needs and access requirements of both elderly and disabled members of the local community to foster a truly inclusive environment to secure the needs of the village now and in the future.

This project was Heritage Lottery Funded and Boon Brown assisted the client team throughout the application process.